Annons

Lyckad hårdrocksfestival i Slottsparken

I fredags dundrade det rejält över Slottsparken med omnejd. Det var dock ingen åska. I stället var det rockfestivalen Rock ’n’ loaded som bjöd på mullret. Festivalen var ett initiativ taget av ungdomarna i Landskronabandet Saxophonium i samarbete med Nova/fält o Fritid och Sensus Musikhus.

Åtta grupper från Landskrona, Helsingborg, Karlshamn, Ystad och Trelleborg framträdde mellan klockan 16 och 23.
– Det var fint väder och cirka 200 människor passerade under dagen för att lyssna. Folk kom och gick, vissa satt i gräset med mat och dryck medan andra stod framme vid scenen och röjde, säger Anton Tuomi i Saxophonium.

Annons
 

De som uppträdde var i tur och ordning Ervory, Infinite dreams, Agony of choice, Granny goes streetfighting, Saxophonium, Void, UWO och Zip of fire.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser