Annons

Nytt stopp på Lejonet

På torsdagen blev åter stopp i maskineriet hos Apoteket Lejonet på Storgatan. Ett par irriterade kunder hörde av sig till Landskrona Direkt och tyckte att nu får det väl ändå vara nog. I höstas drabbades apoteket av ett fyra dagar långt stopp och i februari brakade systemet samman under en halv dag.
Stoppet denna gång drabbade åter kedjans samtliga apotek och var enligt Eva Fernvall, varumärkesdirektör på Apoteket AB avhjälpt på fem minuter.

Vi går direkt ut och informerar våra kunder om att ett stopp inträffat och möjligen var det detta som fick några att reagera, säger apotekschef Karin Böhme.
– Denna gången blev det dock inga långa köer då felet var snabbt avhjälpt. Detta är alltså inget vi lokalt kan påverka och har därför inte heller någon kunskap om hur lång tid det tar att få igång.

Annons
 

Enligt apotekschefen har Apotek Lejonet under sommaren varit förskonad från långa köer och datorstrul.
– Det har som mest varit en sex-sju personer i kö. Vid ett stopp informerar vi kunderna om möjligheten att lämna in sina recept och återkomma senare och vi har rent av tipsat om att det finns ytterligare fyra apotek i Landskrona, avslutar Karin Böhme.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser