Annons

Landskronabor i jubileumslandskamper

Trots att Sverige inte klarade att ta sig förbi gruppspelet i EM gav sista matchen mot Frankrike hopp inför stundande VM-kvalspel. I väntan på det spelar Sverige ikväll en jubileumslandskamp – den sista – på Råsunda mot kommande VM-värden Brasilien.
I den historiska matchen kommer med största sannolikhet Jonas Olsson att starta som mittback.

I danska Odense firar OB i år 125-årsjubileum och med anledning av detta har DBU förlagt dagens träningslandskamp mellan Danmark – Slovakien dit. Domaren hämtar man från Landskrona. Daniel Stålhammar kommer på nära håll få skåda Napolistjärnan Marek Hamsik  och  Martin Skrtel (Liverpool) hos gästerna men även hemmalaget kommer med alla sina stjärnor, vilket  betyder att Daniel Agger (Liverpool FC) , William Kvist (VfB Stuttgart), Christian Eriksen (Ajax) och Nicklas Bendtner (tillbaka i Arsenal) alla får lyssna till Daniels pipa.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser