Annons

Förväntade trafikstörningar

I helgen är det dags för inte mindre än tre riktigt stora arrangemang i kommunen. I Borstahusen vankas det segelfest när Nordic Week avgörs, till centrum väntas mängder av trädgårdsintresserade till populära Trädgårdsgillet och till Viarp och Thulinfältet tros uppemot 20 000 motorintresserade besökare komma till 30-årsjubilerande Vallåkraträffen.

Polisen förväntar sig en del trafikstörningar i nordvästra Skåne inte minst med tanke på Vallåkraträffen.
I Helsingborg centrum kan trafiken tillfälligt bli väldigt intensiv, särskilt under lördagseftermiddagen, när karavaner av bilar kör längs Järnvägsgatan och Drottninggatan. Skulle trafiksituationen bli för problematisk kommer polisen att stänga av trafiken på dessa gator och endast släppa igenom nyttotrafiken, skriver man i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser