Annons

Magnus Uggla levererade

I fredags höll Magnus Uggla hov på Citadellet i Landskrona. 2100 åskådare kom för att se den 58-åriga rebellen. Nu var det kanske inte så mycket rebellande men de gamla hitlåtarna om att ragga brudar och festa fick publiken att hänga med.
– Det var en lyckad kväll. Han levererade, sammanfattar Göran Andersson på Landskrona Slott Citadellet vilka stod för arrangemanget.
– Till och med vädret blev fint trots att det kom ett par stänk precis när spelningen skulle börja.

Göran Andersson driver även Hotel Öresund och de som följt Magnus Ugglas jakt på ett nytt band på TV vet att han har mycket speciella krav då han ska ta in på hotell.
– Jodå. Efter att han fått sitt första rum kom han ner till receptionen direkt och ville ha ett tyst rum. Det han fick först vette mot Citadellet och rummet fick han just som man höll på att soundchecka. Han fick då ett nytt rum ut mot Kungsgatan och med det blev han nöjd, säger Göran Andersson.

Annons
 

I och med Ugglas spelning är sommarens konserter slut.
– Nu ska vi sätta oss ner och se hur det gått och vad som kan göras bättre. Det blir konserter även 2013 men vilka som kommer, när det blir och hur arrangemangen kommer att se ut vet vi inte idag, avslutar Göran Andersson.

 

– Det går bra nu Landskrona.  har ni äntligen fått hit en riktig artist, sa ”Rebellen”
som nu också fiol i bandet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser