Annons

Landskronalax prisas i London

8807 rätter och drycker, samtliga blindtestade av 350 matexperter, har lett till att 123 har erhållit tre stjärnor i årets Great Taste som arrangeras av The Guild of Fine Food i England. En av dessa rätter är Stefan Pålsson AB:s lax, den rökta dubbelfilén, som därmed är nominerad till det prestigefyllda priset Golden Fork i klassen importerade specialiteter.
– Vi var med och tävlade 2004 och fick då tre stjärnor. Sedan dess har vi inte deltagit men i år tyckte vi att vi skulle försöka igen och det gjorde vi ju rätt i, säger en strålande glad Stefan Pålsson till Landskrona Direkt.
– Det är oerhört stort för oss. Skulle vi sedan få den gyllene gaffeln så är det inte mycket som är bättre än det. Det ska väl vara om vår lax kommer att serveras vid Nobelmiddagen en tredje gång.

Den tredje september samlas 350 matproducenter, återförsäljare, kockar och matskribenter för att utse vinnaren i London.
– Naturligtvis kommer vi att vara på plats. Det kommer att bli en mycket spännande upplevelse, säger Stefan Pålsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser