Annons

Byaföreningens nya ordförande presenteras på Häljarpsdagen

Så smått börjar det närma sig den årligen återkommande Häljarpsdagen.  Den 26 augusti går häljarparna man ur huse för att träffas och trivas.

Portarna till byns idrottshall öppnas kl. 10.00, då besökarna kan börja dagen med en kopp kaffe och en fralla.
– Det är Lions Club som även i år har sitt café där besökarna också kan avnjuta en god våffla med sylt och grädde, berättar Annica Denne från 
Häljarp/Saxtorp Byaförening.
Utöver de två redan nämnda föreningarna står även Häljarps IF bakom arrangemanget.  Klubben kommer rigga upp ett hopptorn för de lite större barnen ute på a-plan och inne i idrottshallen finns en lite mindre hoppborg för de yngre barnen. HIF håller även i en femkamp bjuder in till knattefotbollsmatcher.

Annons
 

Idrottshallen fylls med utställare med mängder av alster som är till salu.
DJ Magnus underhåller med musik från 80- och 90-talet. En träffhörna för förre detta elever från Sandåkerskolan skapas dit man kan gå för att  återse sina ”gamla” klasskompisar.
– Vi hoppas att de lärare som blir inbjudna har möjlighet att delta några timmar, säger Annica Denne.

– Det kommer att finnas grillar på parkeringen mellan idrottshallen och HIF´s klubbstuga. Där ska vi även ha ett tält med bord och stolar. Om inte vädergudarna är med oss denna dag, har vi tak över huvudet medan vi äter hamburgare och korv, säger Annica Denne.

Ponnyridningen  återkommer även i år och blir som vanligt vid vallen intill HIF´s klubbstuga.

Hållpunkter under Häljarpsdagen:
12.30  PRO-kören sjunger några av sina favoritsånger
14.00  Sander & Gander underhåller barnen
14.30  Häljarp/Saxtorp Byaförening har fått en ny ordförande som kommer att presentera sig, därefter korar vi Årets Häljarpare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser