Annons

Music Corners gav liv åt torg och gator

För tredje året i rad arrangerade den ideella föreningen Kulturlaboratoriet Music Corners i Landskrona i lördags och precis som tidigare år så visade sig vädergudarna från sin bästa sida.

På ett flertal olika platser runt Rådhustorget och på Östergatan bjöd ett 20-tal musikanter i olika konstellationer på akustisk musik. Ett par som varit med samtliga tre år är Spice Duo som består av Peter Cemjack och Dora Tuomainen.
– Det var kul att se alla förbipasserande lördagsflanörer med ett leende på läpparna, säger Peter Cemjack.
– Extra krydda var att Panxuts med Produccions Trapas gatuteater. Det var en härlig lördag.

Annons
 


Good Feelings, trion bestående av Johan Nilsson, Louise Östberg och Benny Olsson var dagen till ära förstärkta med ytterligare en gitarrist vars namn redaktionen inte vet.


Kundalini med Per Östberg, Lovisa Frantzich, Janneca Andersson, och Christophe Contassot bjöd bjuda på en skön blandning av folkmusik, visor och pop.


Spice Duo, Dora Tuomainen och Peter Cemjack fick oväntad support.


Trinity, det vill säga Casandra Hajny,Ida Ek-Mitchell och Michelle Hajny spelade irländskt i folkviseton. Foto: Poul W Lorenzen


En och annan Landskronaprofil syntes på stan denna ljuvliga sommarlördag.
Foto: Privat


Sammanlagt uppträde musikerna på sex olika ställen runt om i stan.
Foto: Ulf Bjarke


Gatumusikerna trivdes liksom alla flanörer på stan. Foto: Ulf Bjarke

Vill du se fler sköna bilder från augustilördagen med ett härligt myller av folk på stan rekommenderas ett besök på Ulf Bjarkes fina hemsida. http://www.landskronafoto.se/

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser