Annons

Tvillingar klara för JVM i Tyskland

Vid JSM i bangolf som nyligen avgjordes i Kalmar svarade BGK Linjens båda hårdsatsande juniorer för fina framgångar i form av SM-guld till Anders Brandt och SM-silver i lag till Elisabeth Brandt samt en individuell fjärdeplats. Syskonen, som är tvillingar och framgångsrika inom samma sport, kan nu också lägga ytterligare en merit till sina
listor. Båda har i veckan blivit uttagna som förstaårsjuniorer till juniorlandslaget och spel vid JVM i Bad Münder, Tyskland. Medaljerna vid SM samt tidigare framskjutna placeringar under året vid tävlingar på europabanor och betongbanor runt om i landet, har nu uppmärksammats av förbundskaptenen för juniorerna, Erik Gustafsson, som alltså valt
att ta ut de båda 15-åringarna från Landskrona.
– Även om båda har ytterligare tre år kvar som juniorer är vi så klart väldigt glada att båda redan i år får debutera i landslaget, kommenterar Andreas Feuk från Bangolfklubben Linjen.

Mästerskapen spelas den 15-18 augusti och redan på onsdag åker truppen ned för att träningsspela och förbereda sig på bästa sätt.

Annons
 

Noterbart är även att BGK Linjens Rose-Marie Lönnqvist, som också spelar i klubbens A-lag, har blivit uttagen som reserv till EM i Porto, Portugal. Även här är det SM-bronset och andra framskjutna placeringar som ligger till grund för uttagningen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser