Annons

Musik i stans hörnor

På lördag är det dags för Kulturlabbets tredje upplaga av Music Corners. Det här året i samverkan med Kulturförvaltningen i Landskrona som samtidigt bjuder invånare och tillresta på gatuteaterfestival.

Under några timmar kommer stadens gator att bli en musikalisk plattform för de spelglada musikanter som mellan klockan 11:00 och 14:00 flyttar sig och sin musik mellan olika platser i centrala Landskrona. 
– Konceptet har varit mycket uppskattat av både musiker och publik, säger Connie Mantrell på Kulturlabbet och berättar om de som ska underhålla.
– Några av musikanterna har deltagit förut medan andra deltar för första gången. Bland dessa finns Ida Mitchell-Ek och Michelle och Cassandra Hajny. Tjejerna som många Landskronabor fått upp öronen för när de spelat på Rådhustorget, Karnevalen och på Vens  egen festival; Ökända.

Annons
 

Startskottet för Music Corner går klockan 11:00 och avslutas med en gemensam session framför Handelsbanken 13:45.  Därefter beger man sig till gräsplätten mellan museet och konsthallen.
– Här blir det picknick och jam för musikanterna. Publiken är välkommen att ta picknickkorgen med och göra dem sällskap. Vi ser fram emot en härlig Landskronalördag och hoppas att Landskronaborna går man ur huse för att njuta av den. Instrumentväder är beställt, avslutar Connie Mantrell.

Noterbart är att gatuteaterfestivalen börjar redan idag, torsdag.

De som uppträder är

 • Kundalini
  Pero Bergman, Lovisa Frantzich, Janneca Andersson, Per Östberg och Christophe Contassot som kommer att bjuda på en skön blandning av folkmusik, visor och pop.
 • Good Feelings
  En trio bestående av Louise Östberg, Benny Olsson och Johan Nilsson bjuder på…good feelings
 • Trinity
  Casandra Hajny ,Ida Ek-Mitchell och Michelle Hajny spelar svenskt och irländskt i folkviseton.
 • Spice Duo
  Dora Tuomainen och Peter Cemjack som bjuder på ” en pytt av gammalt och nytt”
 • Engångsgrill
  Kalle Nordehammar från Spink, tillsammans med vänner, hjälper till att fylla luften med toner från både nu och då.

Läs även: Gatuteaterfestival ger liv åt centrum

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser