Annons

Domarmiss kostade plats i OS-final

Det blev ingen OS-finalskjutning för Marcus Svensson som till vardags tävlar för Landskrona- Saxtorp JSK. Med minsta möjliga marginal, en bom, missade han chansen då den andra kvalskjutningen avgjordes på tisdagseftermiddagen.
– Det känns snöpligt mest med tanke på att jag hade en träff som domarna inte såg. Sen hade jag nerverna med mig på första skjutningen och missade tre skott. Men totalt sett är jag nöjd, säger Marcus till Sveriges Television. Med en sjundeplats i sin OS-debut siktar nu Marcus Svensson på OS i Rio de Janeiro 2016.

Landslagskamraten Stefan Nilsson från Maglarp hade ett gyllene läge att ta sig till finalen efter att ha legat tvåa efter första dagens skjutningar men inte heller han lyckades hålla nerverna i schack.
Finalen vanns av Vincent Hancock från USA.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser