Annons

Musik-quiz i Borstahusen lockar storpublik

Musik är något som intresserar gammal som ung. Frågesport är en annan sysselsättning som många gillar. En kombination av båda får man på Borstahusens Hamnkrog där man under ett par sommarkvällar arrangerar musik-quiz.
– V i körde två gånger förra sommaren och det blev succé. Därför har vi bokat in två kvällar denna sommaren också, säger Jörgen Einsbohr, krögare på Borstahusens Hamnkrog.

Det första quizet hölls förra veckan och imorgon, onsdag är det dags igen. Det är Prebens Pågar som plitat ner frågor om allt mellan himmel och jord.
– Vi utgår från olika låtar som vi gillar att spela och skriver sedan frågor utifrån dessa, säger Lars Odeholm, som spelar keyboard och gitarr med Prebens Pågar.
Det är dock inte hela bandet som står på scenen när det är dags för quiz.
– Vi kör en bantad akustisk variant. Vi börjar med att spela några låtar innan vi kör igång frågesporten med 12 frågor. Sen avslutar vi kvällen med att presentera vinnarna och spela några låtar till.

Annons
 

Jörgen Einsbohr ser fram emot onsdagskvällen musikfrågesport.
– Det ska vara lagom svåra frågor, sådant som man kan sitta tillsammans med och klura ut svaren på. Då trivs gästerna och stämningen är på topp, förklarar krögaren.

Från och med klockan 19.30 står Prebens Pågar på scenen vid hamnkrogen.


Kockarna Fredrik Hagberg och Niclas Lundblad har mycket att göra då hamnkrogen arrangerar musik-quiz.


Jörgen Einsbohr tycker att idén om musik-quiz på hamnkrogen var ett lyckokast.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser