Ny förlust mot BP

BoIS premiärmatch i år förlorades med 2-1 då man tog emot Brommapojkarna den 8 april. På lördagen möttes dom igen och BP vann med 2-0 inför 790 åskådare på Grimsta IP. Båda målen föll i andra halvleken.

Tränare Henrik Larssons målsättning för dagen var att ta med minst en poäng hem till Skåne.
– Men det blev noll, säger han och låter uppgiven.
– Det känns som att jag upprepar mig hela tiden men ger man bort flera målchanser så tar man inte några poäng.

Första halvlek var ganska avvaktande. BP försökte ta kontrollen över mittfältet men BoIS stod upp bra. Inget av lagen hade några riktigt heta chanser. Noterbart från första halvlek är att Luka Mijaljevic tvingades av planen med smärtor i framsidan av låret och han ersattes av Fredrik Karlsson.

Andra halvlek var inte gammal när BP fick sin första chans genom Pablo Pinones Arce och ganska omgående kom chans nummer två och då på denna gjorde han 1-0 till hemmalaget.
Drygt tio minuter senare gjorde Mauricio Albornoz 2-0.
BoIS bästa chans jade Linus R. Olsson som hade ett skott i stolpen men det ville sig inte idag.

Som att inte förlusten var tung nog drog Fredrik Liverstam på sig en varning och är avstängd nästa match.
– Det är tredje matchen han är avstängd i år och det håller inte, säger Henrik Larsson avslutningsvis.