Annons

Återvunnen ko gästar Landskrona

Den 30 juli anländer skulpturen ”Den lille ko” till kasernplan i Landskrona. Det är Bernhard Lipsoe som tillsammans med hans assistent Gorm Pedersen samt barnen vid Parkskolan i Teckomatorp som skapat konstverket av dansk återvinningsmetall och som nu turnerar runt i Skåne. Skulpturen kommer att stå på kasernplan hela augusti månad.
– Den lille ko har inför resan fått en egen sida på Facebook där hon kommer att föra resedagbok och där du kan läsa mer om henne. Där kan du bli medlem i klubb ko och du kan skriva en egen hälsning till andra ko-fans. Du kan också hitta på det bästa namnet till kossan, ladda upp egna bilder och skriva en berättelse om den lille kos äventyr, hälsar Birthe Wibrand, konstintendent på Landskrona museum och Konsthall.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser