Annons

Skånsk skönsång i Slow Motion-tältet

Landskrona Direkts krönikör, Poul W Lorenzen, har som vi skrev igår fått i uppdrag att göra personliga nedslag i karnevalen och vid 23-tiden på torsdagen fick han en rekommendation av en kompis som han nu tackar för.
– Det var min bästa kompis Mange som sa att jag inte fick missa Anna Hertzman, en artist som jag av någon oförklarlig anledning aldrig förr lyssnat på. Hon uppträdde på Slow Motion-scenen, säger krönikören.

– Jag är numera en stolt innehavare av en signerad CD av Anna Hertzman som säkert kommer slitas ut innan sommaren är slut. Annas musik och texter är ytterst personliga och hon framför sina låtar med sådan stor glädje att det smittar av på dig som lyssnar på henne. Hon säger också att hon hellre spelar för tre personer som gillar hennes musik än för tusen personer som inte gör det, säger Poul W. Lorenzen och avslutar,
– Man kan inte låta bli att tycka om hennes underbara låtar, sjungna på ren Skånska.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser