Annons

Friade på scenen

På Slottscaféet var det utlovat ett festligt, folkligt och familjevänligt program under torsdagen och nog skulle det bli så. Sandra Åkerlund heter en landskronatjej som aldrig kommer att glömma dagen och vad som hände på scenen.

Det var rekordmånga som sökt sig till Slottsparken på torsdagen. Först var det Drill och Drull som drog mängder av barnfamiljer och något senare var det Olle Larssons och hans Kuliijuli-koncept från Helsingborg som intog scenen och parken var fylld till bristningsgränsen. Frågan är om det någonsin under samma dag tidigare vistats så många i parken.
Det var när tonerna till ”You are amazing”  framförd av Molly Sandén tystnade som kvällens konferencier Olle Larsson undrade om ” Richard och Sandra finns i publiken”.
Upp på scen stegade Richard Jenders och med sin sambo Sandra Åkerlund.
– Jag har fått höra att du gillar Molly, sa Olle Larsson vänd till Sandra.
– Nu ska du få en kram av henne.

Annons
 

Efter kramutdelning och lite blossande kinder var det dags för kvällens kupp. Richard Jenders föll på knä och inför de tusentals åskådarna friade han till sin Sandra och efter ett snyftande och överlyckligt ”JA!” hörts  utbröt ett nytt kramkalas på scenen.
– Det var skoj att det gick så bra som det gjorde, säger Richard Jenders  som planerat ”frieriet” tillsammans med  Molly Sandén och hennes crew under några veckor.
– Jag var lite skakig innan, men när Sandra  sa ja och då släppte det, säger Rickard Jenders, med dagens bredaste leende på sina läppar.


Richard Jenders och Sandra Åkerlund svarade för gårdagens gulligaste inslag på karnevalen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser