Annons

Låt till stöd för Barncancerfonden

Dansbandet Perikles nya singel ”Take a look at Paradise” säljs till förmån för Barncancerfonden. Låten som är utgiven på det lilla oberoende skivbolaget Melody Records i Landskrona är ett av flera events som Team Rynkeby håller i för att samla i in pengar till Barncancerfonden i Sverige och dess danska motsvarighet.

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.

Annons
 

Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför ett cykelloppet till Paris. I år går detta av stapeln den 14-20 juli.

Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer, vilket alltså även nått till en musikstudio i Landskrona och till ett skånskt dansband.

Låten Take a Look At Paradise finns att köpa och provlyssna på via iTunes.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser