Annons

Barncancerfonden i fokus 1200-årsfest

Vi har tidigare berättat att det i samband med Glumslövsdagen den 16 september anordnas en stor välgörenhetskonsert med välkända musiker på Örenäs Slott. Nu tar byalaget ytterligare grepp för att dra in pengar till Barncancerfonden under dagen. – Vi skapar en unik möjlighet för såväl privatpersoner som för företagare att på ett lite mer personligt sätt stödja Barncancerfonden, säger Lennart Pettersson, ordförande i Glumslövs byalag. – På plats kommer Barncancerfondens ordförande Claes-Göran Österlund att vara och man kan då lämna sin gåva direkt till honom, förklarar Lennart Pettersson och uppmanar alla intresserade att skicka uppgiften om storleken på sin gåva till byalagets sekreterare på e-post: birgittastridh@hotmail.com så fixar man din check. Ett företag som går i bräschen och redan har bestämt sig för att skänka en peng är Örenäs Slott. – Den 16 september skänker vi 10 procent av dagens intäkter på Örenäs Slott till Barncancerfonden, säger hotell- och konferensanläggningens försäljningschef Fredrik Larsson. Vid arrangemanget utlovas en musikalisk upplevelse lite utöver det vanliga med bland annat en speciell låt om Glumslöv, ”Green Hills of Glumslöv” av den internationellt välkände sångaren i Soilwork och Night Flight Orchestra, Björn Strid. Hela slottet kommer att fyllas med musik och här kan nämnas Mikael Jepson och delar av the Ark, den världsberömde trummisen Peter Wildoer, smokinglirarna Domnivet och en lokal gospelkör med flera. – Väl mött och varmt välkomna till Örenäs Slott och Glumslövs 1200-årsjubileum den 16 september, avslutar Lennart Pettersson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser