Annons

Strömavbrott orsakade växelkrasch på kommunen

Ett större strömavbrott på tisdagen bidrog bland annat till att kommunens telefonväxel kraschade. Dessutom ska de automatiska dörrarna på Citygross ha varit ur funktion under en kort stund vilket innebar att kunder varken kunde komma in eller ut ur varuhuset. Det var i samband med ett omkopplingsarbete på en mottagningsstation på Varvsvägen som olyckan var framme och elförsörjningen till cirka en tredjedel av stadens hushåll slogs ut. Bland annat slocknade lampor och datorer på Landskrona Direkts redaktion under tio minuter. Strömmen var dock tillbaka efter en kort stund och efter reparationsarbete kunde man vid 8.15-tiden på onsdagen åter ringa kommunens växel.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser