Annons

Strecket spänns upp på karnevalen

För tredje året i rad arrangeras Strecket – en fotografisk utomhusutställning. Strecket äger rum fredagen den 13 juli klockan 15-19 vid LandskronaKarnevalens Slow Motion område vid Konsthallen. – Här kommer det att hänga svartvita bilder, självporträtt, solnedgångar, bilder på hunden, färgfoton, konsertbilder etc, meddelar Annika Liljengren från arrangerande Kulturlabbet. Att vara med på Strecket är gratis och alla är välkomna. – Vid Strecket kan fotografer och publik mötas. Men även fotografer och fotografer, ja vid Strecket kan alla mötas. Så här gör du som vill visa dina bilder: Du kommer till Strecket med dina fotografier klockan 14.00-14.30. Då får du 1 – 3 meter streck att disponera fritt över. Valet av bildmotiv är fritt. Bilderna kommer att hänga på ett streck som är uppspänt vid Konsthallen längs promenadvägen vid vallgraven. Tag gärna med egna klädnypor att fästa bilderna med. Tag också med egen namnskylt att hänga vid dina bilder. Du anmäler dig till strecketlandskrona@gmail.com. Har du frågor? Ring 0733-47 35 15 för mer info. Du kan anmäla dig fram till tisdagen den 10 juli. STRECKET: är en variant av Planket som kom första gången till Sverige och Stockholm 1982 och var ett initiativ av fotografen Neil Goldstein. Efter några år dog det ut men nu blommar det upp plank över hela landet. Malmö, Stockholm, Varberg, Göteborg och Landskrona.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser