Annons

Lyckad folkfest i Teaterparken

En strid ström av folk tog sig under lördagen till Teaterparken där årets Folkfest avhölls under en blå himmel och en strålande sol. Picknickfiltarna spriddes ut över parkens gräsmattor allteftersom musiken skiftade på scenen. Dessutom visade några av stadens kulturföreningar upp sig medan barn och vuxna testade en del olika aktiviteter och käkade langos. Det märktes emellertid att många valt att ta sig ut till Borstahusen för att fira Borstahusens dag. I början var det glest i leden vid scenen men ju längre kvällen led desto mer folk dök upp och när General Knas uppträdde som sista akt vid 21-tiden var det praktiskt taget fullt i tältet man riggat om vädret skulle bli dåligt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser