Annons

Det mullrar från Energiknuten

Från och med idag och två veckor framåt kan ett bullrande läte ljuda över staden. Det är Landskrona Energi som kommer att ångblåsa det nya kraftvärmeverkets system. Ångblåsningen genomförs två till tre gånger per dag, tidig förmiddag samt vid eftermiddag/kväll. Ljudet som uppkommer i samband med processen hörs under cirka 20 till 30 minuter. – Vi har spolat hela systemet och kommer nu att torka det bit för bit genom att ångblåsa det. Det kommer att ta cirka 14 dagar och när det är gjort kommer vi så smått att börja testköra anläggningen, allt enligt planerna, säger Jan Lindeberg, projektansvarig Energiknuten. – Nu hoppas vi att vindarna är gynnsamma och att bullret inte kommer att upplevas som alltför störande, avslutar han.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser