Annons

BoIS föll mot jumbon

BoIS åkte på en rejäl snyting uppe i Umeå på måndagskvällen. Norrlandslaget tog sin andra seger för säsongen genom att besegra de randiga med 3-1 inför 1 837 åskådare som gladdes åt såväl fint väder som en rättvis seger. Hemmalaget gjorde 1-0 i den 9 minuten på en frispark av Adam Chennoufi. BoIS kvitterade dock drygt tio minuter senare då Fredrik ”Mini” Svanbäck hittade Luka Mijaljevics panna med ett inlägg från högerkanten. De flesta hade tankarna inställda på paus när Danny Persson med ett direktskott gör 2-1 i halvlekens sista minut. BoIS skapar ett par chanser i andra halvlek men lyckas inte få in bollen. Henrik Larsson gör ett par byten men inget hjälper denna kväll. Istället visas Fredrik Liverstam av planen i den 77:e minuten efter sitt andra gula kort i matchen och minuten senare missar Ivo Wazgec en utspark som var menad till Max Mölder men som snappades upp av Danny Persson som satte spiken i BoIS-kistan. Umeå vinner matchen rättvist, framför allt efter en bra andra halvlek. – Med facit i handen så får vi väl hålla med om att de vinner rättvist, säger BoIS assisterande tränare Hans Eklund. – I första halvlek är vi bra med men de får ett väldigt viktigt psykologiskt mål och i andra satsar vi mer framåt. Detta utnyttjar Umeå och straffar oss, analyserar tränaren.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser