Annons

Anfallskris i BoIS Sonny Karlsson lämnar klubben

Landskrona BoIS har problem i sina anfallslinjer. Fredrik Karlsson är tillbaka på skadelistan med sin huvudvärk och Fredrik Olsson är även han skadad. Som att inte det är nog så blev det idag klart att Sonny Karlsson lämnar klubben med omedelbar verkan.
– Sonny känner att han får för lite speltid i den hårda konkurrensen och därmed inte utvecklas i BoIS utan vill lämna för annan klubb, säger Mats Aronsson, klubbchef i Landskrona BoIS.
Anfallaren som kom till klubben inför denna säsongen har hittills fått börja på bänken vid sju tillfällen.

Klart är att läget är ansträngt, så ansträngt att det blivit en styrelsefråga som behandlades tidigare i veckan.
– En viktig fråga är om Fredrik Karlsson någonsin kommer tillbaka och i så fall när. Skulle det dra ut på tiden så måste vi leta efter alternativ, antingen utifrån eller i de egna leden, säger styrelseledamoten Göran Andersson.
Frågan är dock mest av ekonomisk karaktär. I media har det ryktats om att det finns intressenter som är beredda att gå in om man har häng på toppen. Detta är dock något som Göran Andersson inte känner till.
– Ja, vi kan väl alltid hoppas att det finns någon då som är intresserad. Jag känner dock inte till någon, avslutar han.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser