Annons

Ordföranden bekräftar bristerna

Efter Justitieombudsmannen, JO, skarpa kritik mot individ- och familjeförvaltningen har nämndens ordförande Jan Allan Beer (FP) som befinner sig på semester hört av sig till Landskrona Direkt via mejl.
–  JO:s kritik mot IoF är allvarlig och ska på inget sätt förminskas. I samband med JO:s besök fick vi kritik för att en ersättare i nämnden, Torbjörn Brorsson (M), fattade beslut i individärenden. Det problemet åtgärdade vi omedelbart genom att göra Torbjörn till ordinarie i nämnden, skriver han och berättar vidare att förvaltningen nu jobbar med andra delar av kritiken .
Så fort jag kommer hem från semestern ska jag självklart tillsammans med förvaltningsledningen se till att övriga problem blir åtgärdade. Slutligen vill jag gärna påpeka mitt stora förtroende för förvaltningsledningen som trots en mycket stor arbetsbelastning gör ett gott arbete. Landskrona stad gör mycket mer för utsatta människor än de flesta andra kommuner. Vi har en bred och ambitiös verksamhet som sträcker sig långt utöver vad som är lagstiftat, avslutar Jan Allan Beer.

Läs mer: Stark JO-kritik mot individ- och familjeförvaltningen

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser