Annons

Borstahusdagen växer så det knakar

Von Benzo, fallskärmsuppvisning och inte minst en gammal fin rullebörstävling är några av aktiviteterna när den fjärde upplagan av Borstahusdagen går av stapeln på lördag.
– Ja, det blir en bra mix av aktiviteter. Borstahusen kommer att visas upp ordentligt med allt vad det vackra fiskeläget har att erbjuda, säger Annika Borgelin på CA-Event som varit med och planerat årets festligheter.

Byns restauranger, cafeèr, föreningar, butiker och aktivitetsområden kommer att anordna aktiviteter som passar hela familjen. Hos Borstahusens konstförening får man möjlighet att fatta penseln själv, Museiföreningen anordnar krabbfiske och rullebörstävling, hos segelsällskapet kan man få prova på jolle och vindsurfing, Borstahusens kapell har pyssel, barnaktiviteter och konstutställning och såklart kommer det att serveras massor av läckra fiskrätter under dagen.

Annons
 

På hamnplan kommer många av aktiviteterna att vara samlade och förutom ovan nämnt blir det barnloppis, information från kommunen om ”Borstahusen växer norrut”, guidade turer längs med havet, fiskpedikyr, ponnyridning, funballz, bungystudsmattor, möjlighet att provsegla på Öresund och tipsrunda. Även sjöräddningssällskapet och Landskrona Räddningstjänst kommer att finnas på plats under dagen och köra uppvisningar.

På kvällen bjuder Borstahusens restauranger på underhållning. På Hamnkrogen spelar Uffe Rickard med vänner kl. 20. På Borstahusens Camping blir det fartfylld underhållning kl. 19 och Restaurang Pumphuset bjuder på Von Benzo unplugged kl. 23.
– Något man inte får se varje dag är fallskärmsuppvisning och detta kommer att ske kl. 20.00, avslutar Annika Borgelin.

Arrangör av Borstahusdagen är Destination Borstahusen.
Allt kör igång kl. 11 på dagen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser