Annons

Tuff match för BoIS ikväll

Efter två raka förluster ställs BoIS på måndagen mot ett mycket formstarkt Halmstad. Sex raka segrar och 20-5 i målskillnad talar ett tydligt språk. Samtidigt dras BoIS med ett flertal skador och dessutom är målvakten Ivo Vazgec avstängd.
– Förutsättningarna kunde varit bättre men vi kommer att ställa upp med vårt starkaste lag och jag är övertygad om att vi kan ställa till problem för Halmstad, säger BoIS assisterande tränare Hasse Eklund inför matchen.

Förutom Ivos avstängning är Fredrik Olsson och Fredrik Karlsson fortfarande indisponibla precis som Patrik Åström.
– Det stämmer. Det är nu upp till killarna i truppen att verkligen visa vad de går för. Det finns mycket potential i de som är uttagna att vi har en bra chans att ta poäng om alla presterar.

Annons
 

Trots läget så tror inte Hasse Eklund att det kommer att bli spel mot ett mål.
– Det är vår hemmaplan och vi kommer att försöka ta kommandot. Samtidigt är HBK fysiskt starka och energiska så jag tror att det blir åka av idag.

Noterbart är att Robin Hofsö är med i BoIS trupp och det anmärkningsvärda är att han är halvbror till ex-BoISaren Johnny Lundberg, kapten och mittback i Halmstad.
– Han spelar i BoIS U21-trupp och är mycket lovande. Vi får väl se om han blir uttagen till matchen, avslutar Hasse Eklund.

BoIS-truppen mot Halmstad:
Niklas Uddenäs, Amr Kadourra, Max Mölder, Fredrik Liverstam, Philip Andersson, Martin Rudolfsson, Linus Malmqvist, Mohammed Zaaroura, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck, Surprise Ralani, Alexander Zaim, Thomas Raun, Linus Olsson, Jesper Lundberg, Mathias Andersson, Mathias Unkuri, Luka Mijaljevic, Sonny Karlsson, Robin Hofsö.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser