Annons

Fängelse för narkotikaförsäljning

En av de två stora narkotikahärvorna som rullades upp i Landskrona i våras har nu fått sitt rättsliga efterspel. Huvudmannen, en 26-årig Landskronabo dömdes till fängelse i ett år och tre månader för såväl bruk och försäljning av narkotika som våld mot tjänsteman. Två av mannens bröder dömdes även de. En äldre broder fick två månader för våld mot tjänsteman och narkotikabrott och en yngre dömdes fick villkorlig dom och samhällstjänst för hot mot tjänsteman.
Dessutom dömdes 32 personer till ungdomsvård alternativt dagsböter för att de köpt narkotika av bröderna.

Brödernas domar för våld mot tjänsteman härrör från ett tillfälle då polisen fann misstänkt narkotika i en bil och då de två äldre bröderna började slåss med polisen. Analys visade dock att det rörde sig om barnmat i påsen och inte någon narkotika.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser