Annons

Hektiska dagar och familjelycka för Landskronaproffsen

Det har ryktats att West Bromwichproffset Jonas Olsson är på väg bort från klubben och idag skriver Sky Sports att Londonklubben West Ham är nära att kontraktera den före detta BoISaren.

Enligt den brittiska sportsnyhetsbyrån ska även Tottenham, Aston Villa, Fulham, Everton, och turkiska Galatasaray ha visat intresse. Landskrona Direkt har inte lyckats nå Jonas Olsson för en kommentar och det beror på att han har hektiska dagar. Förutom att han är uttagen i EM-truppen som just nu befinner sig i Ukraina, har han blivit pappa till en dotter.

Annons
 

Noterbart är även att Ex-BoISaren Rasmus Lindgren i veckan blivit pappa till en dotter.
Hans lag Red Bull Salzburg avslutade säsongen som dubbla mästare, det vill säga man vann så väl den Österrikiska ligan som cupen. Coachen Ricardo Moniz sade dock något överraskande upp sitt kontrakt med omedelbar verkan i förra veckan. Om en dryg månad startar ligan och samtidigt vankas det Champions Leaguekval för Rasmus, som alltså också han har några hektiska och omtumlande dagar.   

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser