Annons

Två vattenläckor i Landskrona

Två vattenläckor inträffade praktiskt taget samtidigt på två olika platser i Landskrona. Den första läckan uppstod längst ut på Örja Industriområde vid Kamgatan och Drevgatan och den andra upptäcktes något senare på Pjäsgatan på Västra Fäladen.
– Vi har stängt av vattnet på båda platserna nu så att vattnet kan rinna undan. Därefter ska vi börja gräva på Pjäsgatan för att lokalisera läckan. Därför kan vattentrycket vara lågt. Vad gäller läckan ute på Kamgatan är det inte lika akut eftersom det inte drabbar så många. Därför lär vi inte börja gräva där förrän på måndag, säger Rolf Olofsson, arbetsledare på NSVA.
– Vad som orsakat de olika läckorna vet vi inte i nuläget. Det kan vara ett brott på ledningar eller någon ventil som gått sönder, avslutar Rolf Olofsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser