Annons

Jonas Olsson med från start mot England

I försnacket inför Sveriges EM-match mot England på fredagskvällen berättades att ex-BoISaren Jonas Olsson än en gång skulle starta på avbytarbänken. Högerbacken Mikael Lustig dras dock med ett höftproblem och detta har öppnat för Jonas Olsson. På Fotbollförbundets hemsida har man nu presenterat startelvan och i denna ingår Landskronakillen. Andreas Granqvist kommer att ta över högerbacksplatsen medan Jonas Olsson kommer att bilda mittbackslås tillsammans med Olof Mellberg.

Så här startar Sverige:
1 Andreas Isaksson – 4 Andreas Granqvist, 3 Olof Mellberg, 13 Jonas Olsson, 5 Martin Olsson – 8 Anders Svensson, 9 Kim Källström – 7 Sebastian Larsson, 10 Zlatan Ibrahimovic [K], 6 Rasmus Elm – 11 Johan Elmander.

Annons
 

Ersättare:
12 Johan Wiland, 23 Pär Hansson – 2 Mikael Lustig, 15 Mikael Antonsson, 17 Behrang Safari, 14 Tobias Hysén, 16 Pontus Wernbloom, 18 Samuel Holmén, 19 Emir Bajrami, 20 Ola Toivonen, 21 Christian Wilhelmsson, 22 Markus Rosenberg.

Matchen börjar klockan 20.45.


Huvudvärken kan komma plötsligt. Englands förbundskapten Roy Hodgson vet nu vem hans anfallare kommer att stångas mot. Foto: Landskrona Direkt.

 

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser