Annons

Två månader för tre brott

En 30-årig Landskronabo dömdes på torsdagen till två månaders fängelse för misshandel, hot mot tjänsteman samt försök till våld mot tjänsteman. Misshandeln ägde enligt domen rum den 4 februari då han ska ha slagit en annan man i ansiktet med smärta och blodvite som följd.
Drygt en månad senare åkte mannen fast i en fordonskontroll. Mannen skulle föras till polishuset men detta ville han inte. I stället hotade han poliserna till livet och försökte även att sparka en av polismännen.
30-åingen var även, tillsammans med en 27-årig kamrat, misstänkt för försök till utpressning och övergrepp i rättssak. 30-åringen friades dock för detta medan kamraten fick villkorlig dom.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser