Annons

Albanotalanger bjöd på stor show

Nyligen hölls en stor talangtävling på Albanoskolan. Uppdelade i två grupper, en yngre med elever från förskolan till årskurs 3 och en äldre med elever från årskurs 4-6 tävlade inför en inbjuden jury och skolans personal och elever.
– Juryn bestod av Helena Rask, Johan Östberg och Lena Bergkvist. Detta var väldigt uppskattat men juryn hade en svår uppgift i att välja vinnare bland alla de duktiga talangerna, säger Amer Bihorac från klass 5A.

Det bjöds på en härlig show och flera genrer fanns representerade.
– Det var dans, sång, magi, gymnastikprogram och annat, berättar den duktige informatören och femteklassaren.

Annons
 

Juryn kunde till slut enas om vinnarna i de båda grupperna.
– Anton i förskoleklassen som dansade och sjöng till Michael Jackson vann bland de yngre och Enrique ,Tareq, Jonny och Ilija som själv hade mixat ihop några låtar och dansade till dessa ,vann i gruppen åk 4-6, säger Amer Bihorac som tillsammans med kompisarna redan nu ser fram mot nästa års talangtävling.
– Alla i publiken tyckte det var jätteroligt och många blev taggade och ser fram emot att vara med nästa år, avslutar han.


Solodans…


Dans i grupp..


Kortmagi…


Juryn hade ett tufft jobb att kora vinnare. Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser