Annons

Studenten gick i skur och dur

Dåligt väder och en aning kaotiskt men humöret var på topp och glädjen euforisk, för att använda ett modernt ord. Den gamla traditionen att stå på rådhustrappan hade ersatts av en upphöjd scen på torget där studenterna fick hoppa och dansa till musik allt medan artisten Behrang Miri gjorde sitt bästa för att hålla stämningen på topp. Naturligtvis var Landskrona Direkt på plats med kameran för att föreviga den, för så många, viktiga milstolpen i livet. Nedan har du ett urval av bilderna och på vår Facebooksida hittar du bilder på samtliga klasser som ”sprang ut” på Rådhustorget.

Tranchells donationsfond belönade fem avgångselever vid Landskrona stads gymnasieskolor. Stipendierna gick till elever som har bäst avgångsbetyg. Vardera stipendie är värt 25000 kronor, som betalas ut när universitets- eller högskolestudier påbörjas och genomförs.
– Det är alltid glädjande att belöna duktiga elever på våra gymnasieskolor. Det visar på kvaliteten i våra utbildningar, säger Tomas Johansson, chef på utbildningsförvaltningen som på fredagen delade ut stipendierna i Sofia Albertina kyrka.

Annons
 

Följande avgångselever fick stipendiet
Natalija Karabasevic, naturvetenskapsprogrammet
Maria Reschke Holmkvist, handelsprogrammet
Kajsa Bergström, hotell- och restaurangprogrammet
Johanna Jönsson, naturvetenskapsprogrammet
Victoria Gielow, medieprogrammet

 

Fler bilder hittar ni på vår Facebooksida >>

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser