Annons

Fotograf siktar mot stjärnorna

Peter Piotr Koppe fortsätter att hitta nya infallsvinklar med sin kamera. I går var han påpasslig uppe tidigt på morgonen och plåtade Venuspassagen – en astronomisk händelse när Venus passerar mellan jorden och solen samtidigt som planeternas banplan skär varandra. Se bilden ovan. Det dröjer tydligen 105 år innnan det inträffar igen.

Fotografen är även aktuell på annat vis. Från och med imorgon och fem veckor framåt finns Peter Piotr Koppes bilder utställda på Pumphuset i Borstahusen. Den trogne besökaren på Landskrona Direkt minns säkert Häljarparen som med sina bilder vecka efter vecka imponerade på juryn till ”Veckans bild”.

Annons
 

Hobbyn tog rent av överhand, Peter Piotr Koppe sa upp sig från sin anställning och startade eget som fotograf.
I Pumphusets foajé ställer han med vernissage imorgon ut sina vackra bilder under fem veckors tid, missa inte detta.

Mer om Peter Piotr Koppe hittar du i vår profilintervju från 2008


Foto: Peter Piotr Koppe

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser