Annons

Lill-Babs snart i Slottsparken

– Nu börjar allt falla på plats inför årets ”Sommarsång i Landskrona” , som är ett samarbete mellan Landskrona stads kultur- och fritidsförvaltning och föreningen Verdandi, berättar Thomas Sandberg en av de huvudansvariga bakom arrangemanget.

Verdandi har åter fått förtroendet att hålla i allsångskvällarna i Slottsparken och dessa börjar alltså med Barbro ”Lill-Babs” Svensson den 27 juni kl.19:00. Den folkkäre artisten har med sig den pianisten Benneth Fagerlund.
– Det utlovas många goa låtar och skulle inte alla låtarna vara så välkända att alla kan sjunga med, så finns det med två stycken sånger i allsångshäftet, som Barbro har lovat att hålla i, berättar Roger Lindskog som är programansvarig och allsångsledare.

Annons
 

Förutom uppträdande av kvällens affischnamn, så kommer det att genomföras en talangtävling med fyra lokala tävlande per kväll. En jury kommer ta fram en vinnare som går vidare till final i Helsingborg.
– Vi hoppas förstås på att de tävlande har stora hejarklackar med sig så att tävlingsstämningen infinner sig, säger Thomas Sandberg.

Det utlovas dessutom en och annan  överraskning.
– Vi kan ju inte berätta för mycket nu i för väg, men….Nej, vi väntar med det, däremot kan vi utlova tävlingar och utlottningar till alla som köper ett programblad för tio kronor, tipsar Roger Lindskog och fortsätter:
– Nu hoppas vi förstås på att vädergudarna är med oss likt förra året, när vi hade två av årets bästa kvällar just när det var Sommarsång, helt fantastiskt var det.

Ringa in den  27 juni med Lill-Babs och den 18 juli med Christina Lindberg i kalendern för ”Sommarsång i Landskrona” och vill du ha plats på bänkarna så kom i god tid, annars går det bra att packa picknickkorgen och filten, eller kanske boka bord inne på Restaurang Slottscaféet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser