Annons

Klart med Tf sjukhuschef

Magnus Heiman har utsetts till tillförordnad sjukhuschef för lasarettet i Landskona.

Region Skånes produktionsdirektör Lars Kristensson har utsett Magnus Heiman, som idag är sjukhuschef för lasarettet Trelleborg, att utöver sitt nuvarande uppdrag även bli tillförordnad sjukhuschef för lasarettet i Landskrona. Uppdraget gäller i sex månader med start i mitten av juli. Bakgrunden är att Landskronas sjukhuschef slutar på grund av hälsoskäl.

Annons
 

Magnus Heiman har arbetat på Lasarettet Trelleborg sedan 2002 då han började som anestesiläkare. Efter det har han varit verksamhetschef för operation, chefläkare och sedan 2008 sjukhuschef.
– Det finns många likheter mellan lasarettet i Landskrona och lasarettet Trelleborg. Båda är små effektiva sjukhus som bedriver verksamhet av hög kvalité och har ett nära samarbete med Skånes universitetssjukhus. Jag har stort förtroende för Magnus Heiman och hans chefskap vilket kommer att vara betydelsefullt i det här uppdraget, säger produktionsdirektör Lars Kristensson i en kommentar.
Jag ser mitt nya uppdrag som en möjlighet att ytterligare förbättra två välfungerande verksamheter. I en förlängning skulle detta kunna leda till ett ännu närmare samarbete, säger Magnus Heiman.

Magnus Heiman beräknas tillträda sitt nya uppdrag som sjukhuschef för de båda sjukhusen den 16 juli 2012.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser