Annons

Brännboll avslutade taekwondosäsong

Det har blivit till en tradition för Landskrona Taekwondo Akademi att avsluta vårsäsongen med grill och prestigefylld brännboll.
– Det som började som en kul grej för sex år sen när vi på en avslutning spelade en brännbollsmatch mellan medlemmar och föräldrar. Nu har det utvecklats till årets händelse och därför bestämde vi oss för några år sen att köpa in en vandringspokal och spela om den varje år, säger föreningens sportchef Johan Berg.
– Vinnande lag får ha vandringspokalen i sin del av lokalen den kommande säsongen. Vinner föräldrarna hamnar bucklan i fikarummet och vinner utövarna så får pokalen pryda träningslokalen.

Efter två säsonger där föräldrarna har vunnit, var utövarna i år väldigt revanschsugna och ställde upp med ca 40-tal spelare. Detta resulterade i en tuff match där utövarna vann. Efter matchen bjöd klubben på grillat i Lill-olas.

Annons
 

Trots att tävlingssäsongen är avslutad står det en del aktiviteter på schemat.
– Förra veckan åkte delar av vårt barnkamplag på ett fyradagarsläger i Höör tillsammans med en grupp av Cityidrottens barn. Dessutom har vi en så kallad sommarcamp för Landskronas barn och ungdomar mellan 7-12 år denna vecka samt veckorna 27 och 28, avslutar Johan Berg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser