Annons

Badbryggan i Lill-Olas dröjer

Fem miljoner kronor finns avsatt i kommunens budget till en ny och som man hoppats på lite extravagant badbryggga i Lill-Olas inför årets badsäsong. Ska det bli bad från en ny brygga i år krävs det att man är vinterbadare för sedan anbudstiden löpt ut har det inkommit tre anbud och samtliga vill ha i runda slängar 10 miljoner kronor för att uppföra bryggan enligt kommunens specifikationer.

Beslutet från kommunens sida är därför att annullera upphandlingen och istället presentera en ny upphandling med en bantad version av bryggan. Förändringar kommer att ske avseende materialval och eventuellt blir det ingen bastu. Mindre förändringar av bryggans konstruktion kan också bli aktuellt.

Annons
 

Det var i mars 2011 som larm gick att badbryggans pålare i Lill-Olas var hårt angripna av skeppsmask och behövde ersättas med en ny.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser