Annons

Några bilder av Hilding

I 40 år var Anders Hilding verksam i Landskrona.  Anders Hilding startade sin verksamhet 1954 och som ensam fotograf för Landskrona Posten fanns han alltid på plats när något inträffade i staden. I början av 1990-talet lämnade Anders Hilding Landskrona och flyttade till England.

Under sommaren med start söndag den 3 juni visas några av alla Anders Hildings bilder som inte visats tidigare på Minnesbanken på museet. En bred blandning av 70- och 80-tal, av människor, miljöer och händelser finns utställda.
– Det är bilder som vi inte alltid vet så mycket om, hjälp oss gärna med information, hälsar Carita Hermansson från museet.

Annons
 

Bilderna visas i Minnesbanken till och med 23 september.

Minnesbanken är öppen tis, ons, tors kl 13-16.
Första söndagen i månaden kl 12-16.


En tidig sommardag på Cement. Foto:Anders Hilding

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser