Annons

Många aktiviteter på Borstahusdagen

– Aldrig förr har så många havsnära upplevelser skett på en och samma dag i Borstahusen, berättar Claes Persson som är en av initiativtagarna till Borstahusdagen, som kommer gå av stapeln den 30 juni i sommar.

Nu planeras det för fullt för den fjärde Borstahusdagen och det utlovas upplevelser för hela familjen. Arrangör är Destination Borstahusen som denna dag vill visa upp Borstahusen för såväl Borstahusbor, Landskroniter och övriga skåningar.

Annons
 

Många av aktiviteterna kommer att hållas runt hamnplanen där det bland annat blir krabbfiske, rullebörstävling, ålen i tunnan, barnloppis, funballz, sandslottstävling, möjlighet att testa på segling, vindsurfing, konst och såklart servering av läckra fiskrätter. Något ingen heller bör missa är fallskärmsuppvisningen som hålls under kvällen.

Näringsidkare i Borstahusen håller öppet hus och har aktiviteter och erbjudande under dagen. På kvällen bjuder Borstahusens restauranger på underhållning. På Hamnkrogen kan man lyssna till Uffe Rickard med vänner, Borstahusens Camping bjuder på fartfylld underhållning och på Restaurang Pumphuset spelar Von Benzo unplugged. Under dagen pågår samtidigt finalen i Cityidrotts sambacup.

Ett mer detaljerat program och fler aktiviteter hittar ni på www.borstahusen.nu.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser