Annons

Extra tillskott till stadsbyggnads

Vid torsdagens kommunstyrelsemöte drogs tertialrapporten för årets första fyra månader och det fanns en punkt som det blev diskussion om. Det var Socialdemokraterna som ställde sig frågande till att man skulle ge stadsbyggnadsförvaltningen 1,5 miljoner kronor extra efter att de hittills i år överskridit sin budget med 874 000 kronor.
– Vi yrkade avslag på tilläggsbudgeteringen men förlorade med
röstsifforna 8-5,
säger Niklas Karlsson (S)

Vi tycker att det låter mycket märkligt att man beviljar stadsbyggnadsnämnden pengar utan några som helst betänkligheter. Samtidigt måste omsorgsnämnden, som överskred sin budget med två procent se över vad som kan göras för att budgeten ska komma i balans utan att verksamheten berörs.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser