Annons

Helgens TV-tips

Ni missar väl inte att BoIS – Degerfors visas ikväll (fredag) klockan 19.20 på TV4 Sport. Det blir emellertid fler inslag med Landskronaankytning i helgtablån.

Mr Stopptid, det vill säga Jens Lind har gjort en dokumentär om Solskensolympiaden i Stockholm för 100 år sedan. I förhandsreklamen för programmet har vi skymtat Åke Jönsson, som bekant skrivit ett praktverk om tävlingarna.
Kommer naturligtvis även att finnas på SVT-play. Mer om programmet på http://svt.se/2.174787/1.2805750/solskensolympiaden

Annons
 

Denimu i Nyhetsmorgon
På söndag rekommenderar vi dig även att titta på Nyhetsmorgon i TV4.
I veckan var nämligen Lovisa Thuresson på besökt hemma hos jeanskonstnären Denimu, alias Ian Berry i Landskrona.
– Jag kommer dock inte att kunna se när Tilde de Paula presenterar inslaget på söndag, säger Ian Berry.
– Jag är på Wembley och ser mitt älskade Huddersfield möta Sheffield United i den direkt avgörande matchen om en plats i The Championship. Så jag kommer att missa Nyhetsmorgon på söndagen. Kanske kan jag via Skype se det i bakgrunden. Om det är dåligt får jag väl stanna i London, säger konstnärer med ett brett leende.

På tal om London så hörde vi att du sålde ut halva utställningen där nyligen innan portarna ens öppnat. Hur gick det sen?
– Lokaltidningen i Huddersfield skrev att det var en fullständig SELL OUT! Jag är inte säker på var de fick det ifrån, men jag antar att det är inte så farligt att säga så även om två tavlor förblev osålda, säger han som redan till nästa år har en stående inbjudan från galleriet i London.

Har du missat stans kanske intressantaste konstnär – se Nyhetsmorgon på söndag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser