Annons

Krögare fick inget gehör hos Förvaltningsrätten

I fredags skrev vi om att kommunens individ- och familjenämnd dragit in serveringstillståndet för Fredrik Nilsson som driver sportbaren och nattklubben Sir Henrys i Landskrona. Krögaren har överklagat beslutet och ansökte dessutom om inhibition hos Förvaltningsrätten för att kunna fortsätta driva verksamheten till hans överklagande behandlats.
På tisdagen kom dock beskedet att Förvaltningsrätten avslagit ansökan om inhibition.
– Det är naturligtvis hårt för Fredrik, säger advokat Jac Nepérus som företräder krögaren.
– Nu får vi avvakta det slutgiltiga beslutet. Vi får väl se hur lång tid det tar. Vi kommer att försöka skynda på ärendet men man vet aldrig hur lång tid det kan ta. Klart är att en så kort period som 14 dagar är mycket kostsam för Fredrik då han fortfarande har samma utgifter trots att han inte kan dra in en krona, säger Jac Nepérus.
– Jag har inget att tillägga just nu, är Fredrik Nilssons enda kommentar.

Läs även

  • Sir Henrys har mist sitt alkoholtillstånd
  • Krögare överklagar alkoholförbud
Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser