Annons

David Dragisic tvåa i Nordiska Mästerskapet

I helgen avgjordes Nordiska Mästerskapet i taekwondo i Baltiska hallen i Malmö och som vanligt höll sig Landskrona Taekwondo Akademi väl framme. David Dragisic, som gjorde sin andra seniortävling, gick fyra matcher i senior -74kg herrar. Detta resulterade i att han slutade som rankad tvåa i Norden i sin viktklass.
– David gick fyra tuffa matcher mot bland annat Danmark, Norge och Sverige. Sviterna av en bruten hand gjorde dock att han fick se sig besegrad i finalen, säger Johan Berg, sportchef på Landskrona Taekwondo Akademi.
– David är uttagen till U21 EM i Aten 11-18 juni och det är ytterst viktigt att hans hand är återställd tills dess. Handkirurgen har gett klartecken så nu är det hård träning i Tyskland hos vår förbundskapten fram till den 5 juni som gäller för honom, avslutar Johan Berg som kommer att åka till Aten för att stötta och coacha David Dragisic till medalj.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser