Annons

Band knöts på Hållplats 261

Idag knöts det band när Hållplats 261 invigdes.
Hållplats 261 på Idrottsvägen 35, tidigare entréhallen på Gullstrandskolan är ett samarbete där Arbetsförmedlingen, och Landskrona stads individ- och familjeförvaltning och utbildningsförvaltning samarbetar för att hjälpa de ungdomar som inte går i gymnasieskolan eller har någon sysselsättning efter studenten.
Vi vill sätta unga vuxnas initiativ i fokus och hjälpa dem till en meningsfull fritid och med vägledning kring studie- och arbetsliv. Allt utifrån deras behov och önskemål, säger Jörgen Patriksson, sektionschef på individ- & familjeförvaltningen.

Under dagen har det bjudits på öppet hus med guidade runturer och mingelfika.
Klockan 15 knöts sedan band mellan politiker, tjänstemän och besökare och samtidigt förkunnades Hållplats 261 för invigt.
Klockan 17:00 blir det konsert med lokala band.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser