Annons

Landoras 99:or fick fint besök

Landoras 99:or är bortskämda med namnkunniga gästtränare såsom t.ex. Jörgen Pettersson, Jocke Persson och Bosse Augustsson och de ständigt återkommande Håkan Söderstjerna och Johnny Lundberg. Trots detta var det stor förväntan i luften när nyligen EM-uttagne Jonas Olsson kom på besök under onsdagskvällen och ledde en träning.

Jonas, som även lockade till sig ett stort antal nyfikna föräldrar och mor/farföräldrar, inledde träningen med en liten frågestund där han bl.a. klargjorde att Wayne Rooney är den jobbigaste spelaren att möta i Premier League. Jonas lovade också killarna att återvända efter EM för en betydligt hårdare träning och en rapport från insidan av EM-lägret.

Annons
 

För landorakillarna var det härligt att se att ett firat proffs och en landslagsman kan vara i så total avsaknad av divalater och med sina värderingar i behåll. Laget hade sin sista träning inför helgens stora äventyr i Danmark. Som ett av två svenska lag är man inbjudna till Frederikssunds Cup som är en elitturnering för 13-åringar.
– Vi möter bl.a. annat Nordsjälland, som skuggar FC Köpenhamn i danska första ligan, och ett par akademier med spelare från hela regionen, säger en av lagets tränare Jocke Weberg. Det bör vara övermäktigt motstånd men det ska bli oerhört kul att möta så duktiga lag.

WEBB-TV: Jonas Olsson om fotbolls-EM och framtiden

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser