Annons

Huttunen svarar på kritik

– Mitt sakliga argumenterande i Norra Borstahusen-debatten, där jag även involverade ”de sju direktörerna” tog tydligen mitt i prick, säger den moderata fullmäktigeledamoten Marko Huttunen sedan han fått utså ”knappt torr bakom öronen”- argumentation från stadsbyggnadsnämndens opolitiske ordförande Börje Andersson.

Fullmäktigeledamoten menar också att hans kontaktytor finns lite varstans, inte minst i kommunens förtroendemannaregister, så att han är lätt kan nås av väljare och av tjänstemännen.
– Stadsbyggnadsnämndens ordförande är underställd mig och alla andra i kommunfullmäktige. Om jag eller någon annan av oss vill honom något så kallar vi in honom till våra sammanträden och då får han vänligen men bestämt infinna sig och svara på de frågor vi har att ställa. Det är vi som har tillsatt honom och det är vi som kan avsätta honom. Så ser en demokratisk och politisk process ut i alla städer,
avslutar Marko Huttunen.

Annons
 

Läs mer:
Landskronaandan är historia
– Fortsatt politiskt käbbel om Jönsaplan

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser