Annons

Glums Baluns

Glumslövs Byalag, Örenäs slott och Glumslövs skola har gemensamt utarbetat förslag till Glumslövs bidrag till Landskrona stads 600-årsjubileum. 85 000 kronor har nu beviljats av jubileumskommittén.
– Avsikten med vår ansökan att skapa ett mervärde för stadens många olika aktiviteter. Detta mervärde vill vi skall uppmärksammas och synliggöras under en vecka i Glumslöv i samband med att vi firar Glumslövsdagen  den 9:e tom den 15:e september 2013, skriver Glumslövs Byalags ordförande Lennart Pettersson i ett pressmeddelande.

Det utlovas en rad olika aktiviteter denna vecka som avslutas med ett Mat- och kulturevent på Örenäs Slott – Glums Baluns. Här kommer TV-kocken Tareq Taylor att laga mat på lokala produkter levererade från lokala producenter. Allt kommer att ske utomhus under tält. Musikunderhållning planeras med lokala band och musiker och det utlovas fritt inträde.

Annons
 

Världsartist
Redan i år, den 16 september, finns tankar på ett rejält kalas i byn när Glumslöv fyller 1200 år. Det talas rent av om en värlsartist på festen.
Månde det vara den i byn boende?

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser