Annons

Dags att nominera årets företagare

Sedan 1985 har utmärkelsen Årets Företagare delats ut i landets kommuner. 2010-års utmärkelse i Landskrona tillföll Göran Andersson som driver Hotel Öresund i Landskrona och nu är det dags att nominera årets företagare 2011.
– För att komma ifråga för och bli nominerad till utmärkelsen Årets Företagare ska följande kriterier uppfyllas. Den nominerade ska äga och driva ett eget företag, uppvisa god lönsamhet, vara en god förebild och sakna betalningsanmärkningar, säger Ina Zachhau, vice ordförande i Företagarna Landskrona och hon hoppas att allmänheten skickar in nomineringar.
– Vem som helst kan nominera. Lägg ett mejl till mig så skickar jag över nomineringsblanketten. Senaste nomineringsdagen är den 30 juni, avslutar Ina Zachhau som har e-postadressen hotelchaplin@gmail.com.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser